Politika o uporabi spletnih piškotkov

Spletne strani Income Pro (https://incomepros.si) uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih ob vašem prvem obisku naložimo v vaš brskalnik, zato, da vas lahko prepoznamo, ko se naslednič vrnete na našo spletno stran in vam nudimo boljšo uporabniško izkušnjo.

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Uporabljamo naslednje skupine piškotkov:

  • Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
  • Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, ki jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.

Natančen opis posameznega piškotka in čas njegove namestitve je razviden iz naslednje tabele:

Zahtevani piškotki

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Ime piškotka Servis Upravljavec Veljavnost Opis
PHPSESSID www.incomepro.si Income Pro do konca seje Piškotek shranjuje podatke o uporabniku, termin dostave, ceno poštnine…
tk_ai www.incomepro.si Income Pro do konca seje Piškotek je namenjen za shranjevanje uporabnikovega ID
wordpress_logged_in_b0e71ae… www.incomepro.si Income Pro do konca seje Piškotek je namenjen za registriranega uporabnika
wordpress_sec_b0e71ae.. www.incomepro.si Income Pro do konca seje Piškotek je namenjen za registriranega uporabnika
wordpress_test_cookie www.incomepro.si Income Pro do konca seje Piškotek preverja uporabnikov brskalnik za kompatibilnost
wp-settings-1 www.incomepro.si Income Pro do konca seje Piškotek preverja ali je uporabnik prijavljen v portal
wp-settings-time-1 www.incomepro.si Income Pro do konca seje Piškotek je namenjen prilagajanju pogleda za admin panel