Prijava

Registracija

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Prijava
Za prijavo v trgovino kliknite napis PRIJAVI SE v skrajnem kotu strani, zgoraj desno.
Če ste že registriran uporabnik spletne trgovine, potem samo vpišite svoje uporabniško ime (e-naslov) ter svoje geslo v za to namenjena polja.
Če se prijavljate prvič, se morate najprej registrirati. Registracijo opravite samo enkrat, prijaviti pa se morate vsakič, ko želite popraviti svoje podatke, nastavitve, ali ko želite opraviti nakup. Po končanem nakupu ali ogledu podatkov se zlahka odjavite s klikom na napis ODJAVA.
Registracija
Registracijo opravite samo enkrat. Registrirate se tako, da najprej kliknete napis REGISTRIRAJA v skrajnem kotu strani, zgoraj desno in izpolnite zahtevane podatke. V prvem koraku registracije izberete, ali se v spletno trgovino prijavljate kot posameznik (fizična oseba) ali kot pravna oseba (podjetje ali druge organizacije). V prijavni obrazec obvezno vnesete vse zahtevane podatke.
S klikom na gumb POTRDI boste vnesene podatke posredovali v trgovino in vaši osnovni podatki se bodo prikazali na ekranu. V nekaj trenutkih boste tudi na vpisan elektronski naslov prejeli potrditev registracije.